Skip to main content

Drones in alle kleuren veroorzaken grote werkeloosheid onder Pieten

De discussie laait de laatste jaren in alle hevigheid op en waarom? Het heeft toch helemaal geen zin om over de kleur van Pieten te discussiëren; nog even en alle Pieten zijn werkeloos!

Het paard van Sinterklaas kan op stal. Binnenkort komt hij niet meer met zijn stoomboot, maar komt hij met zijn computergestuurde moderne Zeppelin-achtig Vliegende Holllander aan in Nederland. Dat is meer gemak. De Sint kan later uit Spanje vertrekken, binnen een paar uur “Vliegende” vaart de Hollander door de wolken naar Nederland en onderweg kan de Sint alle online bestellingen afhandelen. In Nederland is in de auto van ‘De Hoge Daken’ een bedrijf in een auto zonder bestuurder, die hem ontmoet. Zijn Pieten vergezellen hem.

De ontwikkelingen in de tijd gaan snel en het Pieten probleem lost zichzelf op! De Sint neemt binnenkort in zijn Vliegende Hollander een enorme berg Drones mee uit Spanje, gemaakt in diverse kleuren zoals wit, zwart, bruin, rood of geel. De Drones worden vanaf half november tot zijn vertrek op 6 december voorzien van een geweldige herkenbare Pieten muts met een grote veer. En Sinterklaas laat via al zijn Drones, al zwevend boven de daken, aan alle kinderen van Nederland en daarbuiten de zo geliefde pakjes bezorgen. Geweldig! Met honderden tegelijk, in elke kleur, in elke stad, op elk dak.

Het enige wat nog nodig is om deze zwerm Drone-Pieten pakjes te kunnen laten bezorgen zijn aanpassingen aan de meeste schoorstenen en of daken. Daarom adviseert de Sint alle ouders van kinderen, vooraf aan het Sinterklaasfeest, zijn of haar huis te voorzien van een luik. Of de schoorsteen voorzien van een deksel die, als de Drone automatisch via GPS een signaal stuurt, zichzelf opent. De Drone herkent het adres, de schoorsteen en zal m.b.v. GPS signaal het luik openen. En dat alles volledig automatisch gestuurd, vooraf door de Sint, vanaf zijn Vliegende Hollander en achter zijn computer ingegeven. Alles wordt vooraf gepland om de pakketjes in de juiste schoorstenen of luiken te laten vallen.

Indien U als ouders, zo vlak voor het feest van de Sint, geen zin heeft om de stad nog in te gaan en pas op het laatste moment aan te geven aan de Sint wat voor cadeautjes voor uw allerliefste kids het meest geschikt zijn, dan kan dat heel simpel via de grote aantallen van ‘Sint-online-Shops’. Window shoppen terwijl u onderweg naar huis bent, of via de abri’s bij het bushokjes kan natuurlijk ook.

Mogelijkheden genoeg. Let wel, op 5 december kun je tot uiterlijk tot 15.00 uur bestellen, wil je nog dezelfde avond je bestelling door de Sint in zijn driverless car en met behulp van zijn knechten in de vorm Drones bij jouw schoorsteenluik laten bezorgen.
Over een paar jaar is een Sinterklaas avond een avond waarbij je duizenden lichtjes door de lucht ziet zweven en honderden, misschien wel duizenden drones, ziet rondvliegen. Het is dan mogelijk, nadat je online bij de Sint hebt besteld, om je pakjes daadwerkelijk binnen twee uur uit je schoorsteen te laten rollen!

Is dat geen geweldig vooruitzicht? Dan is het voor de kinderen weer een echt feest!